Ondanks de mist was het een leuke dag in SF. EErst hebben we geshoped, daarna zijn we door China town gelopen, we hebben geen handcarved mammot ivory bone gekocht, maar wel een sushi lunch per bootje laten bezorgen, hahaha, je ziet de fotos thuis wel. Het was wel frisjes en richting de kust ging het ook steeds harder waaien, gelukkig had Jim de fietsregenjasjes ingepakt en in onze blauwe jakjes met twee grote zakken op onze rug hadden Mo en ik het toch weer lekker warm. Richting de kust werd de lucht ook steeds blauwer!! Hieronder een foto van ons op de pier en achter ons kan je Alcatraz zien. Daarna zijn we naar Pier 39 gegaan op aanraden van Jordi. Heel gezellig was het op de boardwalk, het leek een beetje op ponypark slagharen met al die winkeltjes en houten huisjes. Onder de boardwalk waren nog een paar zeeleeuwen. Bij pier 45 kwamen we langs het mechanische apparaten museum. Een grote gok- en amusementshal met machines van 100 jaar geleden. Overal moest een kwartje in en je kon er een heerlijke voetenmassage krijgen. Jim is nog even in de onderzeeboot geweest en daarna hebben we bij BOUDIN chowder in sourdoug bread gegeten, de specialiteit van SF. Tenslotte zijn we met de cablecar teruggegaan naar het hotel.
Het ontbijt is weer tegenover het hotel, Jim en Ronald zijn even een telefoonkaart halen en daarna halen we de auto op en kan de reis echt beginnen.

20110713-090323.jpg

Advertenties

Eén reactie »

  1. Frans Wilms schreef:

    Leuk om jullie reis door Californië te volgen. Ik zag gisteren pas je link naar deze blog. Zo hebben jullie meteen een soort dagboek van alle gebeurtenissen tijdens jullie vakantie. En in the US kun je meteen ook weer je Engels (Amerikaans ;)) oefenen.
    Hier in Nijmegen is het herfstachtig weer. Nog enkele dagen wat klussen in huis en dan gaan we op vakantie naar Noorwegen. Genieten van de mooie natuur en van plan om veel te wandelen. Veel plezier in Californië en ik blijf jullie volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s