Wat een dag vandaag……raften op de Merced River in Yosemite…….need I say more?
De familie was vandaag verdeeld over twee boten, de Kreike boot met Jim en Nel en de Visschers boot met Ron en Sim. Onnodig om te vermelden is dat de Kreike boot voornamelijk aan het dobberruh was en de Visschers boot voornamelijk aan het peddelluh! Natuurlijk moest er gezwommen worden, maar het water was zooo kououououd, en toch zijn Jim, Simone en Ronald helemaal door geweest. Helaas heb ik geen fotos van deze heroische daden want met zo’n natte dag wilden we geen camera’s meenemen.
We maken trouwens lange dagen, ‘ s morgens rond 8 uur op, dan luisteren we de binnenkomst van de tour en dan gaan we ontbijten. Rond half 10 zijn we klaar om te vertrekken, vaak eerst nog even wat boodschappen halen voor de hele dag. We hebben een piepschuimen koelbox waar we vleeswaren en drinken in koel houden met een grote zak ijsblokjes. Meestal proberen we te picknicken op de plaats van bestemming. Daar blijven we dan tot een uur of 5 en dan rijden we weer naar het hotel, de rit duurt ook meestal nog een uur. Dan kleden we ons even om en gaan uit eten. Rond 9 uur zijn we weer terug en dan wil Simone altijd nog even zwemmuh en in de jacuzzi bubbelluh. Tegen 11 uur liggen we pas in bed en vallen dan in een diepe slaap. Welterustuh.

20110720-090457.jpg

Advertenties

Eén reactie »

  1. theo jacoobs schreef:

    hallo mede kernhem bos bewoners,
    wat een fraaie foto’s zie ik, vooral die zwemplek en van yosemite, de Sequia’s zijn ook echt machtig mooi. Nog veel plezier. Als jullie nog in de buurt komen, ga dan naar Fresno om de ondergrondse tuinen van Forestiere te bekijken, echt bijzonder. groet Theo Jacobs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s