Weer een dag als geen andere… Vanochtend eerst in bed de tijdrit van de tour de france gekeken. Toch wel teleurstelling in het Andy Schleck kamp hier dat Cadel Evans er met de zege vandoor ging.

Na een rustige ochtend zijn we naar Monterey gereden om daar wat te “shoppen” en te kijken wat dat motorspektakel precies inhield. Monterey is best gezellig met het typische tacky pier-tourisme. Je krijgt er gratis samples clam-chowder uitgereikt on de hoop dat je binnen komt dineren. Op deze link staat een panorama: Monterey Pier”. Meer panoramas staan op de aparte post ….

Op Cannery Street bleek de grote motorfietsenparade begonnen. Duizenden motorfietsen stonden langs de straat geparkeerd, de ene nog mooier dan de ander: Snelle Ducati’s, Stoere Harleys en stijlvolle choppers. We keken onze ogen uit en waren onder de indruk van alle ronkende motoren. We aten bij een italiaan die we snel weer vergeten en liepen terug langs de show van de motorfietsen. Op een parkeerterrein was een show met stuntmotors aan de gang waar we ook nog even naar binnen glipten. Het was een spectaculaire show met wheelies, rokende banden en motordiva’s. Wel iets anders dan al die natuurtrails van de afgelopen weken, maar zo is geen dag hetzelfde deze vakantie…

stuntmotoren video

20110723-105400.jpg

20110723-105415.jpg

20110723-105431.jpg

20110723-105443.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s