De wat rustigere vakantie dagen zijn aangebroken. Eerst slapen we even uit, dan halen we een ontbijtje bij de supermarkt: verse sju, frootloops en yoghurtje met cereals. Deze hotelkamer heef teen klein keukentje waar we kunnen ontbijten.
Vandaag zaten we aan de kust van Monterey:
Lobos Beach
De weersverwachting was niet zo gunstig maar het viel toch reuze mee. Het werd een dag vol zee-otters, krabben, zeesterren dolfijnen en zeeleeuwen.
Het beviel eigenlijk zo goed aan de kust dat we ook de zonsondergang nog wel wilden zien. Dus hebben we in de Supermarkt ook ons avondeten gehaald. sushi voor Simone, rijkelijk belegde broodjes voor Jim en Ronald en buffelo wing (hete kippevleugeltjes) met coleslaw vor Nelleke. Dit hebben we toen met een fles chardonnay en cola heerlijk aan het strand opgegeten. We haden wel onze jassen en een dikke trui aangedaan want het was aardig afgekoeld, maar dat mocht de pret niet drukken. ’s Avonds op het strand nog een rare amerikaan ontmoet die een filmscript aan het schrijven was en daarbij de hulp van een paleobioloog en genetisch manipulator van planten nodig had…. Ik heb hem mijn kaartje maar gegeven! Ik heb hem ook al een idee gegeven voor de hoofdrollen in deze mad scientist movie: ikzelf natuurlijk en Val Kilmer!

20110725-085229.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s