De laatste dag in L.A. shoppen!!!! naar een grote shopping mall waar we ons nog1 keer als volleerde Amerikanen hebben ondergedompeld in de consumptie-cultuur. De score: 4 paar Vans, Vans zonnebril en Vans veters, 1 paar Timberlands, een stuk of 10 shirts van Aeropostale, 1 jeans en 3 shirts bij American Eagle. Lunch in de Mall en ook nog een cinnamon Roll bij Cinnabon en een zoete pretzel bij Auntie Anne. We hadden natuurlijk al maple syrup, 12 dubbelpakken Jello en 2 pakken fruitloops. Pfffff de koffers konden nog net dicht!

Na het shopgeweld nog even over Hollywood Boulevard gelopen en de La Brea Tar Pits bekeken. Dat was toch wel weer bijzonder. Het museum was helaas al dicht maar de lucht en de open teerputten waar al 40.000 jaar dieren in verdrinken waren indrukwekkend….Voor de volgende keer ….

De auto is weer ingeleverd, en we zijn nu ingepakt en klaar voor de reis. Morgen kwart over zes op. De overstap in Houston moet in 3 kwartier dus er is een kansje dat de vakantienogwat langer gaat duren ……

Ps… Kom volgende week nog even kijken voor de laatste update !!!!!!

Ronald

20110728-105622.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s