Eindelijk is het dan zo ver! Na een voorjaar vol dakkapellen, eindexamens, topsectoren en concerten gaan we op vakantie. Simone is met Maartje naar Toscane en Jim hebben we dinsdag op schiphol op het vliegtuig naar Philadelphia gezet.

Inpakken was dus een fluitje van een cent! Met de achterbank naar beneden hebben we 2x zoveel ruimte dus alles past! De fietsen in de dakkoffer want we gaan voor een sportieve vakantie! Maar waar naar toe? Heel Europa is in beeld geweest de afgelopen dagen. Van Tromsø tot Marakesh, we kwamen er niet uit. Te koud of te warm … Te ver of te duur … Uiteindelijk gaan we naar Bourgondië naar de vertrouwde camping in Chagny. Heerlijk fietsen langs het kanaal.

We zijn alles met een K vergeten dit jaar: Kinderen, Kussens, Kabels en Krentebollen .

Regen en nog eens regen,zo kunnen we niet kamperen! Of zullen we dat ook maar vergeten en in een hotelletje gaan zitten? Maar helaas, dit schijnt een populair weekend te zijn en alles is complet! Ergens tussen de wijngaarden en de caves hebben we nog een heel klein kamertje gevonden met daartegenover en geweldig lekkerrr restaurant, zo komt zo’n druilerige dag toch nog tot een goed eind, wat wil je nog meer……….

20120713-112016.jpg

20120713-112031.jpg

20120714-081613.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s