Vandaag heelhuids aangekomen op de camping in Chagny. We staan weer op ons ouwe plekje, dat is wel zo vertrouwd. Wel jammer dat de douches het niet doen, maar Cyril is er druk mee bezig. Hij herkende ons nog en zag dat de kinderen er niet bij waren. Er zijn wel meer stellen op de camping zonder kinderen en met fietsen. Toch zijn we, by far,de jongste pensionados. Er is wel veel veranderd op de camping, er staan nu ook huisjes op het middenterrein. Het tweede terrein achter is nog bijna helemaal leeg. De tent staat weer prachtig en we hebben veel ruimte. We slapen nu dwars in de binnentent! Er was al een rat op bezoek om te kijken……….
Na de lunch heeft Ronald de fietsen rijklaar gemaakt en hebben we de omgeving verkend. Toch al gauw 20 km gefiets om even in te komen! Nu zitten we op het terras op de kamping te wachten tot ze open gaan,dan kunnen we een biertje drinken ! Proost!

Advertenties

Eén reactie »

  1. Jan Visschers schreef:

    Hoi Nel en Ronald,

    Raar gevoel zeker, zo zonder kinderen? Wij zijn daar intussen al aan gewend, maar maak je geen zorgen. Ooit komt de tijd dat je heerlijk op vakantie kunt gaan met je kleinkinderen! Daar hebben wij veel plezier in. Trouwens, wij rekenen op 1 Augustus Lelystad! Simone en haar vriendin kunnen in de achterkajuit, maar ze moeten wel alles zelf doen, motor starten, zeilen hijsen, koers uitzetten en het roer vasthouden. Want Opa en Oma willen graag lekker uitrusten en vakantie houden met een glaasje witte wijn erbij..

    Veel plezier!
    Ber en Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s