Eindelijk is het lekker weer, hiervoor zijn we op vakantie gegaan!
Vandaag gaan we genieten van de zon!
Eerst is Ronald even zelf heel hard gaan fietsen, want daar werd het tijd voor. Daarna zijn we naar Santeney gefietst want daar had ik een heel mooi zwembad gezien net naast de camping. Eigenlijk is het dus een vrij rustige dag geworden. Baantjes zwemmen en in de zon luieren en lezen. Terug op de camping hebben we pizza op de camping gegeten en die was nog lekker ook!
Ronald is lekker bruin (rood) geworden, vooral zijn neus! Die glimt je op de foto tegemoet…….of komt dat doordat heerlijke toetje, cassisbessensorbet?

De oplettende lezer heeft natuurlijk ons verslag van gisteren gemist. Wat hebben we ook alweer gedaan? oh ja het was een rustdag, even niet op de fiets. Het was bewolkt en de wind was fris. We zijn toen met de auto naar Chalon sur Saone gereden om de jardin geobotanique te bekijken. Nou die was dicht!?! Toch even lekker onder de bomen gelunched en daarna Chalon ingelopen dat zich klaar aan het maken was voor het grote straat-artiesten-festival van komend weekend. Het was een gezellige drukte, helaas niets gekocht, wel veel foto’s gemaakt voor mijn ‘tree of life’ project.
Omdat het toch weer lekker weer was geworden zijn we op de terugweg nog even langs de etang van Beauregard gereden, een waar libellen paradijs volgens de kenner (Ronald) ! Dus daar ook veel foto’s gemaakt voor ons project ‘the biopond’!
Meer over deze projecten thuis!

20120718-205201.jpg

20120718-205303.jpg

20120718-205833.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s