Het was vanmorgen saai weer, grauw, beetje blauw, beetje kou. Het is dan beter om in bed te blijven liggen en boekjes te lezen, maar mijn wederhelft denkt daar anders over. Hij vindt het dan tijd om te fietsen! En omdat het vakantie is mag iedereen doen waar hij/zij zelf zin in heeft. Na de lunch wilden we toch samen ook nog even een rondje fietsen, naar Nolay over de oudespoorlijn. Maar in Santeney was de lucht grauw zonder blauw en begon het te regenen. Snel teruggefietst naar de camping 28 gemiddeld….ofzo. Toen in de auto gesprongen naar……….Germolles. Dat was toch eigenlijk het enige kasteel wat we opnieuw wilden bezoeken. We waren nieuwsgierig naar de nieuwe opbouw boven de kapel. De rondleiding was nog net als eerst, hij kletste aan een stuk door en langzaam herinnerde we ons de weer de verhalen van Margerite en Philippe en Cretien de Troye. Het was mooi om alles weer te zien. Ook onze gastheer was verheugd over het feit dat we teruggekomen waren om zijn kasteel weer te zien en hij verzekerde ons dat als we over 2jaar weer kwamen dat er dan weer een hoop gerestaureerd zou zijn…..we zullen zien…..
Toen kwam er een berichtje van Simone tussendoor, het is altijd leuk om mailtjes en smsjes van de kinderen te krijgen en te horen dat het goed met ze gaat en dat ze ook een leuke tijd hebben. Het is toch wel spannend dat we allemaal zo ver weg van elkaar zijn deze vakantie en onwennig dat we leuke momenten niet samen kunnen delen. Maar des te meer hebben we elkaar te vertellen straks na de vakantie!
Ondertussen regende het nog steeds dus er moest een snelle doch voedzame maaltijd gemaakt worden. Met vissoep en crevettes was dat weer prima gelukt. Daarna zijn we op de koffiegegaan bij Tjeerd en Hinke, 2 pensionados uit Friesland. Het was weer een gezellige avond met een paar goede oude moppen toe.
campingpanorama!

20120721-104412.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s